Google Adrenochrome Book

Via enkele recente documentaires (1) kwam ik in aanraking met de term adrenochrome. Wat mogelijk oogt als een neutrale chemische verbinding, blijkt iets te zijn wat verre van neutraal is. Houd je vast: adrenochrome wordt door het lichaam aangemaakt in een toestand van extreme angst. Het lichaam maakt dan veel adrenaline aan en als dat in contact komt met zuurstof ontstaat adrenochrome.

flesje adrenochrome

De geruchten worden steeds sterker dat dit adrenochrome al millenia wordt gebruikt door allerlei geheimzinnige genootschappen omdat het schijnt te werken als een soort elixir: een verjongingsdrank. Daarbij werkt het ook efficiënter als het bloed afkomstig is van een jong kind: hoe jonger hoe beter eigenlijk, zou je kunnen stellen. Een klein ethisch bezwaar is dat je daarvoor jonge kinderen doodsangsten moet laten uitstaan om dan vervolgens hun bloed (en vooral bij de pijnappelklier) af te tappen, waarna ze ook vaak sterven.

Kortom: gruwelijke praktijken die nu aan het licht aan het komen zijn, bij steeds grotere groepen mensen, en dat is niet zo fijn voor de vele gebruikers in de hoge kringen van onze samenleving: die hadden hun eigen netwerk en hun eigen leveranciers die verantwoordelijk waren voor wat ze noemen de kinderhandel, het oogsten en de distributie, veelal in bitcoins of ethereum (2).

Let’s make a 6

DUIVELSE PRAKTIJKEN
Veel van de mensen die zich met dit soort zaken bezighouden zijn lid van ‘geheime genootschappen’, waarbij het satanisme het ook goed lijkt te doen. Er schijnt daarbij ook een soort regeltje te zijn dat je de mensen ook af en toe tekens moet geven, ook al snappen ze er niks van. Misschien zijn het een soort practical jokes, maar misschien kopen ze er ook wel hun schuldgevoel mee af: ze hadden ons immers gewaarschuwd…Zo vinden ze het lollig om piramides te maken met hun handen, of leuke 6-figuren om hun ogen. Het bedekken van één oog is ook een goede grap die ze met elkaar maken.

Verder hebben ze allerlei symboliek en taalgebruik. Als je de documentaire ‘Out of Shadows’ zou bekijken dan zie je bijvoorbeeld zaken als pizza, pasta, tafeltennistafel een volledig andere betekenis krijgen. Als je leert kijken, zie je deze verborgen ‘satanische’ grapjes op steeds meer plekken.

GOOGLE ADRENOCHROMEBOOK
Eentje waarvan ik wel een heel naar gevoel kreeg was die rondom google. Toen ik voor het eerst kennis maakte met adrenochrome, maakte ik na verloop van tijd ook wel een link met de chromebrowser en de chromebook van Google. Maar goed, chrome kan natuurlijk van alles betekenen. Toen ontdekte ik echter dat ze een jaar na introductie van Google Chrome ook daadwerkelijk adreno-chips in de chromebooks deden…

Dus, kun je wel zeggen: eigenlijk heb je met een chromebook, meteen ook een adrenchromebook! Wat een goede grap van Google he? Een leuk bedrijf. Gelukkig hebben ze niet zoveel macht, want dat zou je toch niet wensen van een bedrijf dat speelt met satanische kindermoordrituelen?

Voor de zekerheid toch nog even gecheckt of het geen onzin was, en ik zag in 2017 nog dit artikeltje op (3)

Chromebook en de Adreno 630

Er gaat hier een beerput open, waar waarschijnlijk ook veel Hollywoodsterren en andere hooggeplaatste personen in worden meegetrokken. Ik raad je aan voor meer achtergronden een blik te werpen op (4).

NOTEN
(1) bijvoorbeeld Out of Shadows van april 2020 (zie https://www.youtube.com/watch?v=yK0uaNW3R7s). Deze documentaire wordt overigens om de zoveel dagen verwijderd of onvindbaar gemaakt door youtube, ook al hebben de makers het zelf op youtube geplaatst. Dit is een beproefde manier om informatie weg te houden voor het grote publiek. Je kunt gelukkig ook nog de site bij de documentaire raadplegen: https://www.outofshadows.org
(2) Zo was er tot 4 mei bijvoorbeeld een site met de naam http://www.adrenochrome.net. Deze site werd het waarschijnlijk te heet onder de voeten en die is opgeheven (waarschijnlijk overgestapt naar http://www.adrenochrome.com, waar je nu niet meer zomaar zonder inloggegevens op kan). Je kunt de site nog wel terugvinden via het webarchief (http://web.archive.org/web/20200319005338/https://www.adrenochrome.net/adcblackpaper)
(3) https://www.xda-developers.com/chromebook-qualcomm-snapdragon-845/
(4) https://www.ellaster.nl/2020/04/20/als-de-waarheid-over-adrenochrome-naar-buiten-komt-gaat-hollywood-ten-onder/

Een gedachte over “Google Adrenochrome Book

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s