Google en haar liefde voor Vaccinatiebedrijven

Al meerdere malen in dit blog hebben we aandacht besteed aan de duistere kant van dit kolossale techbedrijf. Zo hebben we gezien hoe het grapjes maakte met adrenochrome (1), en hoe het actief ongewenste informatie censureert via haar zoekmachine zelf, of via haar youtube-dochter (2).

Toen ik mocht ontdekken dat Google zelf (via haar moederbedrijf Alphabet) allerlei vaccinatiebedrijven heeft gekocht, werd het me duidelijker waarom Google en Youtube zo tegen iedere kritiek op het heilige vaccin zijn (3,6).

Laat ik kort een overzichtje geven over hoe Google/Alphabet eigenlijk ook een soort farmaceutisch bedrijf is geworden. Ik baseer me daarbij op een artikel van Children’s Health Defense van 18 augustus 2020.

In de afbeelding hierboven kun je de bedrijven Calico en Verily herkennen. Zij blijken vaccins te produceren en te marketen. In 2016 heeft Google samen met GlaxoSmithKline het bedrijf Galvani opgericht waar beide bedrijven samen 715 miljoen dollar hebben opgehoest (4). De directrice van Google Customer Services, Mary Ellen Coe (zie hiernaast), blijkt gewoon vrolijk in de raad van bestuur van het farmaceutische bedrijf Merck te zitten! Lekker neutraal.

In datzelfde jaar zijn ze ook nog een partnerschap aangegaan met Sanofi, het Franse farmaceutische bedrijf. In 2018 heeft Google 27 miljoen dollar geïnvesteerd in Vaccitech, om vaccins te maken tegen de griep, MERS en prostaatkanker. Vaccitech noemt zich trots de ‘Toekomst van Vaccinmassaproductie”. Ze zijn dan ook enthousiast in de weer met de ontwikkeling van een vaccin tegen het killervirus ‘Covid-19’

Als afronding heeft Google samen met Facebook de ‘hulp’ ingeschakeld van Politifact, om ongewenste informatie rondom vaccinaties tegen te gaan. Drie keer raden waar dit bedrijfje $380.000,- van heeft ontvangen (5).

NOTEN
(1) https://waterputonderzoek.home.blog/2020/05/08/google-adrenochrome-book/
(2) https://waterputonderzoek.home.blog/2020/05/23/wat-is-er-loos-met-plandemic/
(3) https://childrenshealthdefense.org/news/censorship-claims-another-victim-honest-journalism-giant-del-bigtrees-the-highwire/
(4) https://www.reuters.com/article/us-gsk-alphabet-idUSKCN10C1K8
(5) https://www.politifact.com/article/2016/jan/25/poynter-institute-announces-initiative-fact-check-/
(6) https://thefedupdemocrat.home.blog/2019/07/07/google-is-now-a-pharmaceutical-company/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s