Putin geeft een Update aan Trump over de Schoonmaak in Oekraïne

(automatische googlistische vertaling. Voor bron zie onderin, datum: 17 maart 2022)

De reguliere media gingen gisteren in rep en roer toen de Russische leider Vladimir Poetin zei dat hij de macht en de wil had om westerse regeringen “op hun plaats” te zetten, maar in plaats van de verklaring in de juiste context te kaderen, beschuldigden persbureaus over de hele wereld Poetin opnieuw van het dreigen met een nucleaire oorlog – een cataclysmische ramp die Poetin president Trump heeft verteld dat hij niet zal aanzetten.

Zoals eerder gemeld, hebben ze – Poetin en Trump – verschillende telefoongesprekken gevoerd waarin Poetin zijn ware doelen schetste – het vernietigen van door het Westen gefinancierde biowapenlaboratoria en het “verpletteren” van pedofiele ringen – en Trump op de hoogte hield van militaire vooruitgang.

Tijdens een gesprek op woensdagavond (16 maart 2022) herhaalde hij zijn missieverklaring en zei dat het criminele Biden-regime zijn uitspraken verkeerd karakteriseerde en verdraaide, en vaak belangrijke vertalingen wegliet, om hem verder af te schilderen als een maniakale gek die uit was op verovering en wereldheerschappij, vertelde een Mar-a-Lago-bron aan Real Raw News.

Zoals veel wereldleiders ziet Poetin Biden niet als de rechtmatige president van de VS. Daarom zal hij niet met hem praten – alleen met Trump. Poetin heeft meerdere keren gezegd dat hij niet degene zal zijn die een nucleair Armageddon zal veroorzaken, maar Team Biden wil dat de wereld gelooft dat hij precies dat zal doen.

Tenminste volgens Poetin heeft hij de Oekraïne bevrijd van wat hij westerse ‘pestilentie’ noemt, en zal hij niet stoppen totdat hij er absoluut zeker van is dat alle biologische onderzoekscentra en opslagfaciliteiten zijn verantwoord en weggevaagd, en hij heeft alle pedofiele holen in Oekraïne vernietigd. Dat en hij jaagt nog steeds op westerse biowetenschappers die ondergedoken zitten,” zei onze bron. Vanaf de laatste update van Poetin had het Russische leger 7 van de 19 biowapeningenieurs opgespoord en “geëlimineerd”, en Spetznas had meer dan 5.000 slachtoffers van kinderhandel bevrijd.

“Dit is een missie die gedaan moet worden, president Trump. Dit tuig moet worden gestopt”, zei Poetin naar verluidt tegen Trump. “Je gelooft me wel, hè, president Trump.” “Mijn neiging is om het tegenovergestelde te geloven van welke gekte de Deep State ook zegt”, antwoordde Trump. Bovendien zei onze bron dat Poetins vriendelijkheid jegens Amerikaanse kinderen Trumps overtuiging heeft versterkt dat Poetins missie, althans gedeeltelijk, rechtvaardig en rechtvaardig is.

Vijf Amerikaanse kinderen die gevangen zaten in Oekraïense kinderhandelkampen zijn naar huis teruggekeerd, herenigd met hun families. Bovendien heeft Poetin Trump onweerlegbaar bewijs gegeven dat Russische troepen selectief biowapenopslaggebouwen hadden aangevallen, terwijl ze veel moeite deden om te voorkomen dat burgerslachtoffers vielen. Dat bewijs zou foto’s en video’s bevatten die de MSM weigert uit te zenden.

Hoewel Poetin beweerde dat hij er geen belang bij heeft om Amerikanen te schaden – tenzij ze namens Zelensky de wapens hebben opgenomen – geldt hetzelfde niet voor de criminele regimes van Joseph Biden en Boris Johnson. Poetin vertelde Trump puntloos dat hij een ‘kill-on-sight’-edict had uitgevaardigd voor leden van de Amerikaanse en Britse regeringen. Als een van hen wordt gespot in Rusland of Oekraïne, is het open seizoen,” zei onze bron.

(deze tekst is met google translate automatisch vertaald vanuit het Engels. De oorspronkelijke bron is te vinden op: https://realrawnews.com/2022/03/putin-updates-trump-on-ukraine-cleansing/)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s