Vele Duizenden overspoelen ABC met Vaccinatie-horror Verhalen

ABC News dacht weer eens een goede zet te doen in haar vaccinatie-propaganda door via Facebook mensen te vragen naar verhalen over mensen die waren overleden, of die ernstige zaken hadden opgelopen omdat ze zich niet hadden laten injecteren met dat spul van Pfizer of Moderna tegen covid-19.

Dat pakte echter geheel anders uit: er volgden 39 duizend verhalen van mensen die schreven over wat ze allemaal hadden meegemaakt met mensen in hun omgeving ten gevolge van deze ‘vaccinatie’. Lees er vooral meer over bij de brontekst (1). Hieronder toch enkele voorbeelden van de reacties:

En als je er nog niet genoeg van kunt krijgen dan kun je ook nog eens een blik werpen op deze pagina van ‘The Gateway Pundit’ waarin wordt gesteld dat er in de VS sinds 24 juli 70 mensen per dag zouden zijn overleden ten gevolge van het vaccin (2).

Bron
(1) https://www.worldtribune.com/unexpected-and-heartbreaking-thousands-flood-abc-affiliates-facebook-page-with-vaccination-horror-stories/
(2) https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/us-averaging-70-deaths-per-day-due-covid-vaccine-since-july-24th-3296-covid-total-vaccine-deaths-recorded-vaers-website/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s