Onderzoek naar Electromagnetisme in Gevaccineerde Mensen in Luxemburg

Begin juni 2021 zijn de resultaten verschenen van een veldonderzoek in Luxemburg (1). Een onderzoeker, Amar Goudjil, was van plan om vanuit een winkelcentrum in de plaats Strassen 200 mensen te vragen deel te nemen aan een onderzoek. Het idee was om 100 gevaccineerde en 100 niet-gevaccineerde mensen, elk bestaande uit 50 mannen en vrouwen, te testen op hun electromagnetisme, en dat vooral door te zien of een magneet zou blijven plakken op de plek waar ze waren geïnjecteerd met een ‘coronavaccin’.

Een compilatievideo van magneten die blijven hangen aan armen van mensen (2)

Uiteindelijk is op morele gronden het onderzoek gestaakt nadat er 60 mensen hadden deelgenomen. Het waren 30 mensen in elke groep, waarbij ook iedere groep voor de helft bestond uit mannen en vrouwen. De hoofdreden voor het stoppen van het onderzoek was wel dat er teveel gevaccineerde mensen enorm schrokken van het feit dat magneten gewoon aan hun lichaam bleven hangen.

Wat bleek namelijk? Van de 30 gevaccineerde mensen bleken er 29 sinds het vaccin in staat te zijn om een magneet aan hun lichaam te laten plakken op de locatie waar ze waren geprikt. Van de 30 ongevaccineerde mensen was er helemaal niemand bij wie een magneet bleef zitten. Dat leverde te vaak emotionele reacties op die de onderzoeker niet langer kon uitlokken. Het feit dat er zo’n enorm verschil was tussen de twee groepen was na deze 60 mensen ook wel duidelijk genoeg naar voren gekomen.

Of these same 29 individuals, 22 have the magnet adhering to only one shoulder and only to the
injection area. These 22 individuals are those who received only one injection. The other 7
people in this same group have the magnet adhering on both shoulders.

Ook werd bij deze mensen hun electrische en magnetisch veldsterkte gemeten (apparaat: Merk: Meterk, model MK54). Het bleek dat een magneet bij mensen die langer geleden waren geprikt zich sneller hechtte en beter bleef hangen dan bij mensen die recenter waren geïnjecteerd.

CONCLUSIE:
Hoe is het mogelijk dat bij zo’n groot aantal gevaccineerde mensen een magneet blijft hangen aan hun lichaam, terwijl dat bij geen enkele niet-gevaccineerde het geval was? Wat zit er in de vaccins wat er voor zorgt dat magneten zich kunnen hechten aan de huid van een mens?

NOTEN
(1) https://efvv.eu/images/content/2021/0617/study-on-electromagnetism-of-vaccinated-persons-in-luxembourg_6edfa.pdf
(2) https://www.bitchute.com/video/9gGUIRrlfyeo/

Een gedachte over “Onderzoek naar Electromagnetisme in Gevaccineerde Mensen in Luxemburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s