Coronavaccin ook goed tegen Engelse Coronavariant net zoals dat bij de griepprik gaat…

Het is af en toe bijna niet bij te houden hoeveel verdraaide informatie op je afkomt op een dag als je zo luistert naar de radio. Ik persoonlijk luister graag naar radio 2, maar dat nieuws ieder uur hakt er toch wel steeds weer in. Soms zet ik het even af, maar soms beluister ik het toch, ook al is dat vaak met kromme tenen. De vaccinatie-obsessie is ongekend, en daarmee ook de vaccinatie-propaganda. Daarbij wordt ook weinig geschuwd.

Neem nu dit berichtje dat op 21 december 2020 op teletekst verscheen. Daarin kun je lezen over het nieuwe Engelse Coronavirus dat om zich heen lijkt te grijpen. Wat me het meest verbaasde was wel de laatste paragraaf. Daarin wordt gesteld dat de experts (wie zouden dat zijn, experts van Pfizer of BioNTech, of misschien experts van het RIVM?) verwachten dat deze nieuwe variant ook wordt afgevangen door het Pfizervaccin, want dat is ook het geval bij het griepvirus dat ook geregeld muteert! Ik ben zelf geen expert, maar dit is toch wel erg grote onzin.

De wijze waarop de griepvaccins werken is dat er drie griepvirussen (als ze er drie kunnen vinden, soms zijn het er minder) worden uitgekozen voor de jaarlijke griepprik en die worden dan wereldwijd verspreid. Als de griepvariant die jij krijgt niet tot die drie gekozen virussen behoort, dan heb je niets aan die griepprik. Het is overigens maar de vraag of je er iets aan hebt als je wel een griepvirus krijgt dat in het griepprikpakket zat, maar dat is weer een ander verhaal.

Hier wordt gewoon gesuggereerd dat de mensen van Pfizer van te voren al wisten dat er ook een Engelse variant zou gaan rondwaren en dat ze dat meteen in hun vaccin hebben meegenomen als mogelijke variant, want dat is ook het geval bij griepvirus dat regelmatig muteert!

Schiet mij maar lek, denk ik dan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s