Remdesivir, Gilead en de Deep State

Het voordeel van deze tijd waarin het lijkt dat de Deep State haast lijkt te hebben, is wel dat hun werk wat slordiger wordt: ze lijken af en toe wat steekjes te laten vallen. Misschien willen ze op een bepaald niveau ook wel ontmaskerd en bestraft worden. Tijn Touber speelde leuk met dat idee in zijn recente boek ‘Time Bender’.

Een voorbeeld hiervan is het advies van de Europese Medicijnen Autoriteit (EMA) om de drug ‘Remdesivir’ te adviseren omdat het helpend zou zijn bij het ziekteverloop van mensen die leiden onder de effecten van het coronavirus. (1)

(afkomstig van Great Game India, 2)

Het bijzondere aan dit medicijn is wel dat het wordt geproduceerd door het bedrijf Gilead. Laat het nu net dát bedrijf zijn dat wordt genoemd in een interessant artikel van Great Game India (2).

In dat artikel wordt ter introductie van Gilead een naar historisch bombardement beschreven. In 1998 heeft Donald Rumsfeld, die toen de directeur was van Gilead Sciences, de toenmalige president Bill Clinton ervan kunnen overtuigen dat een fabriek van Al-Shifa, een concurrent van Gilead in Soedan moest worden vernietigd, zogenaamd omdat het chemische wapens zou produceren voor Al-Qaeda.

Er wordt gezegd dat hij een jaar ervoor geïnvesteerd heeft in een biowapen met een molekuul dat Cidofovir (ook eindigend op…) wordt genoemd. Verder hebben ze dit huidige middel Remdesivir ook geprobeerd in te zetten voor ebola, maar dat pakte tijdens de ontwikkeling toch niet zo heel goed uit, vooral na experimenten in de Democratische Republiek Kongo (3).

Gilead was verder actief betrokken bij de vaccinatielobby rondom de beruchte mexicaanse griephoax waarin de WHO ook al een pandemie fakete in 2009 (4). Interessant is verder dat volgens dit artikel Bill Clinton ook initiatief heeft genomen om een globaal farmakartel te maken die het toenmalige mexicaanse griepmiddel zou hebben opgedrongen aan allerlei soevereine staten (2).

Conclusie
Het feit dat juist Gilead – dat bedrijf met een duistere reputatie, ooit geleid door een man met een nog duistere reputatie, namelijk Donald Rumsfeld, nu als enige Remdesivir produceert, met zo’n geschiedenis rondom het mexicaanse griepvaccin, zou, zeker met een link met BIll Clinton genoeg moeten zijn om alle Deep State alarmbellen te laten rinkelen. Een gezond wantrouwen naar dit middel lijkt me dan ook zeker te adviseren.

NOTEN
(1) https://www.dw.com/en/eu-health-body-recommends-remdesivir-to-fight-covid-19/a-53941276
(2) https://greatgameindia.com/coronavirus-deep-state-unitaid-gilead-sciences-wuxi-apptech/
(3) https://www.biopharmadive.com/news/coronavirus-remdesivir-gilead-antiviral-drug-covid-19/573261/
(4) https://greatgameindia.com/who-vaccine-industry/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s