T-Mobile dringt Nederland 5G op en is er nog trots op ook

We leven in een bizarre tijd. Terwijl wetenschappers over de hele wereld alarmerende onderzoeken publiceren over de effecten van reeds bestaande 3G, 4G en wifi-netwerken, zijn er bedrijven zoals T-Mobile die schaamteloos hun financiële honger willen stillen ten koste van al die Nederlanders die helemaal niet hebben gevraagd om dag in en dag uit bestraald te worden door nóg meer masten.

Het trieste daarbij is verder dat zij volop worden gesteund door het ministerie van Economische Zaken dat gewoon doodleuk een overeenkomst sluit waarbij meteen alle burgers in het land monddood worden gemaakt en daarbij overgeleverd worden aan een experiment met onbekende effecten. Zoals gebruikelijk wordt het voorzorgsprincipe met voeten getreden en checkt het RIVM alleen op mogelijke huidopwarmingseffecten van al die masten.

Dit is de Westerse democratische samenleving anno 2020: de macht van een landelijke overheid gebundeld met de hebzucht van grote technologische bedrijven geven de burgers het nakijken. Laten we in ieder geval ons best doen om al die bedrijven die er zo prat op gaan om een landelijk 5G-netwerk aan te bieden te bestoken met mails en weigeren 5G-telefoons aan te schaffen. De enige manier waarop dit soort bedrijven die lak hebben aan wetenschappelijk onderzoek, of het welzijn van de bevolking, kunnen worden gestopt is door negatieve feedback: laat die bedrijven maar eens voelen dat we als Nederlanders niet zo gestoord zijn om ons zomaar als proefkonijnen bloot te stellen aan een uitermate intrusief netwerk waaraan je niet meer kunt ontsnappen.

Voor een overzicht van onderzoek rondom de vele gevaren van zoveel electromagnetische straling in de lucht kun je terecht op o.a. de site van ‘Let’s talk about tech’ (1)

NOTEN
(1) https://letstalkabouttech.nl/2019/12/informatiemap-5g-en-gezondheid-voor-gemeenten/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s